Da li je Ronaldo zaslužio Zlatnu loptu? Lineker opet zapalio Tviter (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Ronaldo zaslužio Zlatnu loptu? Lineker opet "zapalio" Tviter (foto)

Zanimljivo.

Legendarni Gari Lineker je na svom Tviteru ponovo zapalio uvek zanimljivu temu o Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu i kriterijumu prilikom dodele Zlatne lopte.

Kristijano Ronaldo je osvojio ove godine svoju petu Zlatnu loptu i tako se izjednačio sa Lionelom Mesijem i kada se pogledaju trofeji sa Realom u 2017. godini,  jasno je da je Portugalac bez premca i da se njegova nagrada ne dovodi u pitanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Međutim, Lineker je podsetio na neverovatne brojke Lionela Mesija u 2017. godini, doduše u kojoj je sa Barselonom osvojio samo Kup kralja, dok je Ronaldo osvojio sve ostalo - Primeru, Ligu šampiona, Superkup Španije, Superkup Evrope i SP za klubove.

Ipak, gledajući pojedinačni učinak, Mesi je najbolji u 2017. godini, što je Gari Lineker podelio na svom Tviteru uz poruku - "Najbolji svih vremena".





Ovo je Mesi u 2017:

- Postigao najviše golova za klub i reprezentaciju (može jedino da ga prestigne Kejn u utorak)

- Najviše asistencija

- Najviše kreiranih šansi svojim saigračima

- Najviše uspešnih driblinga

- Najviše ključnih dodavanja

- Najčešće je bio igrač utakmice









Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.