DA LI JE OVO U REDU? Glumac zgrozio javnost tvitom o smrti Keri Fišer

Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO U REDU? Glumac zgrozio javnost tvitom o smrti Keri Fišer

Stiv Martin bio je primoran da obriše tvit posvećen glumici Keri Fišer, koja je preminula pre dva dana.

Glumac je bio jedan od mnogih koji su na društvenim mrežama iskazali šok, tugu i nevericu zbog smrti slavne princeze Leje, ali su korisnici društvenih mreža njegovu poruku okarakterisali kao seksističku.

- Kada sam bio mlad, Keri Fišer bila je najlepše stvorenje koje sam ikad video. Ispostavilo se da je pored toga i duhovita i pametna - napisao je on na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tviteru, ali reakcijama koje je dobio nije se nadao.

Mnogi fanovi ocenili su da se Martin fokusirao na glumičin fizički izgled, i da je to užasan način da se oprosti od nje.

- Sumnjam da bi Keri želela da je pamte kao seks simbola - samo je jedan od mnogih tvitova koji su objavljeni kao reakcija na poruku Stiva Martina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Komičar panično obrisao objavu s Tvitera: Slavni glumac zgrozio fanove tvitom o Keri Fišer (ANKETA)

Izvor: Story, 29.Dec.2016

Nakon što je čuvena glumica preminula, brojne njene kolege izjavile su saučešće njenoj porodici putem Tvitera i prisetile se njene dobrote i nežnosti. Stiv Martin je na umu imao nešto drugo..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.