Crnogorci prodaju Titovu jahtu (FOTO)

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci prodaju Titovu jahtu (FOTO)

Vlada Crne Gore danas je na svom nalogu na Twitteru objavila da će prodati "titovu" jahtu "Jadranka".

Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija

Jahta koju je koristio doživotni predsednik SFR Jugoslavije, Josip Broz Tito, biće ponuđena po početnoj ceni od 80.000 evra, javnim oglašavanjem.

Nekadašnja Titova jahta „Jadranka“, izgrađena u brodogradilištu u Kraljevici 1977, oglašena suvišnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za potrebe državnih organa Crne Gore. Biće ponuđena na prodaju putem javnog oglašavanja, po početnoj ciijeni, na osnovu procjene vještaka, od 80.000 €. pic.twitter.com/bQPHN2EXc6

— Vlada Crne Gore (@VladaCG) November 16, 2017

Brod je napravljen u brodogradilištu u Kraljevici 1977. godine, a oglašen je suvišnim za potrebe državnih organa Crne Gore, navodi se u tvitu.

Titova jahta prodata za 104.000 evra

U komentaru ispod tvita, Vladi Crne Gore se predlaže da "odvoji neka sredstva i napravi muzej od jahte, pa da se usidri u Kotoru ili Tivtu i da turisti imaju još jedan sadržaj više da vide i da ostave novce".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vlada Crne Gore prodaje Titovu jahtu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017

Vlada Crne Gore danas je na svom nalogu na Tviteru objavila da će, po početnoj ceni od 80.000 evra, javnim oglašavanjem biti prodata Titova jahta „Jadranka"...Nekadašnja Titova jahta „Jadranka", izgrađena u brodogradilištu u Kraljevici 1977. godine, oglašena je suvišnom za potrebe državnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.