Vlada Crne Gore prodaje Titovu jahtu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Crne Gore prodaje Titovu jahtu

Vlada Crne Gore danas je na svom nalogu na Tviteru objavila da će, po početnoj ceni od 80.000 evra, javnim oglašavanjem biti prodata Titova jahta „Jadranka".

Nekadašnja Titova jahta „Jadranka", izgrađena u brodogradilištu u Kraljevici 1977. godine, oglašena je suvišnom za potrebe državnih organa Crne Gore, navodi se u tvitu.

Jahta će biti ponuđena na prodaju putem javnog oglašavanja, po početnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ceni, na osnovu procene veštaka, od 80.000 evra, prenose podgorički mediji.

U komentaru ispod tvita, Vladi Crne Gore se predlaže da „odvoji neka sredstva i napravi muzej od jahte, pa da se usidri u Kotoru ili Tvitu i da turisti imaju još jedan sadržaj više da vide i da ostave novce...".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNA GORA RASPRODAJE TITOVU IMOVINU: Početna cena za jahtu Jadranka - 80.000 evra!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2017

PODGORICA- Vlada Crne Gore objavila je danas na Tviteru da će nekadašnja Titova jahta "Jadranka" biti ponuđena na prodaju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.