Čadež objasnio poentu spotova PKS o kojima bruji Srbija VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 19:29

Čadež objasnio poentu spotova PKS o kojima bruji Srbija VIDEO

Beograd -- Reklama Privredne komore Srbije kojom se promovišu domaći proizvodi u okviru projekta "Čuvarkuća", izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Predsednik PKS Marko Čadež se na Tviteru zahvalio korisnicima društvenih mreža za pomoć u skretanju pažnje na projekat "Stvarano u Srbiji" i žig "Čuvarkuća".

Čadež je istakao je da je zahvaljujući njima "Čuvarkuća" postala viralna.

Čadež kaže da je povećan promet ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proizvoda, pojedinih i do 40 procenata.

"Kritičare pozivam da se kao reditelji i tekstopisci uključe i daju svoje ideje. Hvala što birate domaće i čuvate Srbiju!", dodao je Čadež na Tviteru.

Tokom reklame se smenjuju scene koje su kod korisnika društvenih mreža izazvale "razne asocijacije" kako su naveli u komentarima.

"Biraj plodove naše zemlje, našeg sunca, našeg neba, naših ljudi – biraj više od 600 mirisa, ukusa, proizvoda iz Srbije sa oznakom Čuvarkuća", poručuje se u reklami.

Recite nam u komentarima svoj utisak o spotu, da li vam se dopada?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako su tviteraši pomogli kampanji PKS-a: 360.000 hiljada pregleda za 3 dana

Izvor: Blic, 22.Apr.2021

Nakon velike prašine koja se na društvenim mrežama podigla nakon emitovanja najnovijeg spota Privredne komore Srbije za projekat “Čuvarkuća”, predsednik PKS Marko Čadež se večeras zahvalio svim kritičarima ovog spota.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.