CEO SVET MU SE SMEJE: Barselonino NAJSKUPLJE pojačanje se OBRUKALO na promociji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 19:03

CEO SVET MU SE SMEJE: Barselonino NAJSKUPLJE pojačanje se OBRUKALO na promociji (VIDEO)

Kakav promašaj.

Uprava Barselone je za dovođenje Seržinja Desta iz Ajaksa izdvojila 21.000.000 evra, ali se poslednja akvizicija Katalonaca propisno obrukala - već na predstavljanju u novom klubu!

Dest je na promociji, na terenu stadiona "Kamp Nou" pokušao da izvede nekoliko magičnih poteza sa loptom, međutim, kod svakog se "ispalio".

Sergiño Dest’s presentation kick-ups are worse than Martin Braithwaite’s 😭 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/AhVundswOr

— Talking LaLiga (@TalkingLaLiga) October 2, 2020

Navijači Barse ostali su šokirani onim što je Seržinjo prikazao na predstavljanju, pa su odmah obasuli društvene mreže sa komentarima "da li je to stvarno pojačanje", "koga ste vi doveli", "šta je ovo"...

Zvezda startuje u Evroligi večeras (19.45) u Istanbulu, gde je čeka Fenerbahče sa novim trenerom (Kokoškov umesto Obradovića) i skoro potpuno izmenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu. Turci su, naravno, favoriti s kvotom 1,30, a kvota na pobedu Zvezde je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Zvezda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.