Bojana Maljević: Čitajte tabloide da biste položili test opšte informisanosti

Izvor: Poznati.info, 12.Jul.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Maljević: Čitajte tabloide da biste položili test opšte informisanosti

Popularna glumica Bojana Maljević uključila se raspravu o nedavnom polaganju testa informisanosti, koji se održao na Filozofskom fakultetu u Nišu. Zvezda serije „Otvorena vrata“  sarkastično je napisala na Tviteru šta misli o uticaju estrade na sastavljanje pitanja za test opšte informisanosti:

Bojana je nastavila u sličnom ritmu:

Da podsetimo, prava pometnja je nastala kada se na testu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << opšte informisanosti za upis na Filozofski fakultet u Nišu pojavilo pitanje koje je glasilo: “Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove”, a zatim su usledili ponuđeni odgovori: Nazaret i Vitlejem, Jerusalim i Jerihon i tačan odgovor Sodoma i Gomora!

Prema pisanju medija, dekan ovog fakuleta Goran Maksimović će novčano kazniti profesore koji su sastavljali pitanja za ovaj test, na šta je Jelena Karleuša ubrzo odgovorila.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.