Bogdanova sjajna partija odjeknula i u Americi, evo kako su reagovali Kingsi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanova sjajna partija odjeknula i u Americi, evo kako su reagovali Kingsi! (foto)

Bogdan Bogdanović sinoć je predvodio reprezentaciju Srbije u pobedi nad Crnom Gorom, za prvo mesto ''Orlova'' na Trofeju Beograda. Njegova partija nije ostala nezapažena u njegovom novom klubu.

Svakom uspehu reprezentacije Srbije i svakoj odličnoj partiji Bogdana Bogdanovića, ovog leta radovaće se i u Sakramento Kingsima.

Nešto slično što su prošle godine, tokom Olimpijskih igara u Riju radili u Denver Nagetsima kada je Nikola Jokić bio u pitanju, ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta čine Kingsi.

Dan posle ubedljive pobede Srbije nad Crnom Gorom (82-71) danas su se oglasili na Tviteru, ponosno ističući da je Bogdan proglašen za MVP-a ''Trofeja Beograda''.

Na zvaničnom sajtu Sakramento Kingsa ističe se i da je Bogdanović Crnogorcima ubacio 25 poena, a podseća se i da je na istom turniru u dresu Grčke nastupio i Jorgos Papajanis, takođe član ovog NBA kluba, kao i da je moguć njihov dvoboj i na predstojećem Evropskom prvenstvu.

-

.@LeaderOfHorde had a shining performance to claim more gold for Serbia as it prepares for Eurobasket 2017 🏆 » https://t.co/XLg05lD4gR pic.twitter.com/8Fj8M8X1Zc

— Sacramento Kings (@SacramentoKings) August 14, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.