Bez Tesle Cybertruck u Evropi?

Izvor: AutoBlog, 05.Dec.2023, 21:07

Bez Tesle Cybertruck u Evropi?

Velika masa, naklonjenost Evropljana ka manjim vozilima i specifičan priključak za punjenje, čine Cybertruck vozilom koje teško da će pustiti korene na Starom kontinentu. Prvi serijski primerci Tesla Cybertrucka konačno su isporučeni prošle nedelje, nakon četiri godine kašnjenja, glasina i brojnih opaski Ilona Maska kroz njegovu omiljenu komunikaciju s ostatkom sveta – Twitter iliti X društvenu platformu. Međutim, dok američki kupci koji su naručili „uglasti“ električni kamionet mogu očekivati da će ga se dočepati negde u toku sledeće godine, evropski vlasnici rezervacija ne bi trebalo da gaje podjednake nade. Razlog za to je lista specifikacija, koja bi, iako impresivna, mogla učiniti prvi Teslin kamionet...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez Tesle Cybertruck u Evropi?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2023

​Velika masa, naklonjenost Evropljana ka manjim vozilima i specifičan priključak za punjenje, čine Cybertruck vozilom koje teško da će pustiti korene na Starom kontinentu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.