Besplatni badnjaci za Novosađane

Izvor: Kurir, 04.Jan.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni badnjaci za Novosađane

Akcija deljenja badnjaka biće organizovana na Trgu slobode u 10 sati, a cilj je da se spreči bespravna seča mladih hrastovih izdanaka

NOVI SAD - Nacionalni park Fruška gora i Grad Novi Sad pozvali su građane da u ponedeljak ujutro preuzmu besplatne badnjake za obeležavanje Božića po julijanskom kalendaru.

Akcija deljenja badnjaka biće organizovana na Trgu slobode u 10 sati, a cilj je da se spreči bespravna seča mladih hrastovih izdanaka, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se ne bi nanosila šteta šumama Fruške gore.Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je svim vernicima Božić i poželeo im da ga provedu u miru, blagostanju i ljubavi, uz porodicu i prijatelje.Vojvođanski sekretar za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice Andor Deli u čestitci je građanima poželeo mir i sreću, i izrazio želju da ljubav, vera i nada "dobiju jači sjaj u srcima svih ljudi".
Pogledaj vesti o: Twiter,   Jutjub

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U Srbiji oblačno i kišovito, temperatura do 15 stepeni

Izvor: Kurir, 05.Jan.2014, 01:36

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabom kišom..BEOGRAD - U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom i maksimalnom temperaturom do 15 stepeni. Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar, koji će ujutru i pre podne u košavskom području biti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.