Batšuaji šmekerski odgovorio na majmunske krike

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batšuaji šmekerski odgovorio na majmunske krike

Napadač Borusije je prokomentarisao "majmunisanje" navijača Atalante neposredno po završetku meča u Bergamu.

'Milioneri' su se na mala vrata ušunjali u 1/8 finala Lige Evrope, uspeli su da ostanu neporaženi u revanšu i da obrane pobedu koju im je doneo Miči Batšuaji u Dortmundu, a tokom cele utakmice u Bergamu reprezentativac Belgije je bio na udaru rasista.

Odjekivali su majmunski krici kada god je imao kontakt sa loptom, a on se tim povodom oglasio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tviteru.

"2018. je godina, a rasisti i dalje ispuštaju majmunske krike na tribinama...zaista? Nadam se da ćete da uživate u našim utakmicama Lige Evrope na TV-u." napisao je Batšuaji.

2018 and still racists monkey noises in the stands ... really ?! 🤦🏾‍♂️ hope you have fun watching the rest of @EuropaLeague on TV while we are through 🙊🙈🙉 #SayNoToRacism #GoWatchBlackPanther ✌🏾

— Michy Batshuayi (@mbatshuayi) February 22, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.