Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023, 18:03

BRAJANU VOLŠU ODBIJENA KAUCIJA: Nastavlja se suđenje za ubistvo Ane Volš, tužilaštvo iznelo nove užasne detalje optužnice! FOTO i VIDEO

Optužnica protiv Brajana Volša, koji se tereti da je u porodičnom domu u Kohasetu u novogodišnjoj noći ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš, dopunjena je „novim brutalnim i krvavim detaljima“, javljaju američki mediji. Defense asking he be released on $250-thousand bail. Prosecutors want him held without bail.#wbz pic.twitter.com/0jNekL79he — Beth Germano (@BethWBZ) April 27, 2023 On […] The post BRAJANU VOLŠU ODBIJENA KAUCIJA: Nastavlja se suđenje za ubistvo Ane Volš, tužilaštvo iznelo nove užasne detalje optužnice! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ODBRANA TRAŽI DA SE VOLŠ BRANI SA SLOBODE: Sudija doneo odluku nakon iznetih KRVAVIH delova optužnice - otkriveni ŠOK detalji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Nakon što je tužilaštvo iznelo nove detalje, na red je došla odbrana, koja je tražila da se Brajanu Volšu odredi kaucija od 50.000 dolara kako bi mogao da se brani sa slobode...U nastavku suđenja Brajanu Volšu, danas u Bostonu, zbog optužbi da je ubio suprugu Anu Volš i otarasio se njenog tela,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.