BABIĆ ODBRUSIO TADIĆEVOM SAVETNIKU: Krstiću, idi kod očnog, ne letujem van zemlje!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2015, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BABIĆ ODBRUSIO TADIĆEVOM SAVETNIKU: Krstiću, idi kod očnog, ne letujem van zemlje!

Nebojša Krstić indirektno optužio Zorana Babića da je otputovao u inostranstvo

BEOGRAD - Nebojša Krstić, savetnik bivšeg predsednika države Borisa Tadić, juče je na Tviteru indirektno prozvao poslanika SNS Zorana Babića da građane dovodi u zabludu da će letovati u Vrnjačkoj Banji, kako je bio obećao, jer ga je video na beogradskom aerodromu.

Krstićev komentar na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glasio je ovako:

"Kažu novine, poslanik XY će odmor provesti u Vrnjačkoj Banji. Ja ga malopre video na aerodromu. „Er Srbija“ leti za Vrnjačku Banju", napisao je Krstić ironičnu poruku, očigledno misleći upravo na Babića. Naprednjak je izjavljivao da će poslušati preporuku premijera Vučića i letovanje provesti na nekoj od domaćih destinacija, tačnije u rodnoj Vrnjačkoj Banji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Babić tvrdi da letuje u Srbiji, ali Krstić ga je video na aerodromu "Nikola Tesla"

Izvor: B92, 27.Jul.2015

Akcija Vlade i premijera da se letuje u Srbiji izgleda da ne važi za sve. Nebojša Krstić optužio je šefa poslaničke grupe naprednjaka Zorana Babića da je otputovao u inostranstvo...Nebojša Krstić, savetnik bivšeg predsednika Borisa Tadića, juče je na svom Tviter profilu napisao da je video...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.