Aleksandar Šapić pored generala JNA na Tviteru: Veliki pozdrav za Veselina Šljivančanina

Izvor: Blic, 18.Dec.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Šapić pored generala JNA na Tviteru: "Veliki pozdrav za Veselina Šljivančanina"

Aleksandar Šapić, bivši vaterpolista i predsednik Opštine Novi Beograd i gradskog odbora Demokratske stranke, postavio je na svom nalogu na Tviteru fotografiju na kojoj stoji pored osuđenog ratnog zločinca Veselina Šljivančanina. Šapić je uz fotografiju stavio potpis "Veliki pozdrav za Veselina Šljivančanina".

Šapić je i pre ovoga na Tviteru komentariosao presude Haškog suda, kao i događaje iz ratova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1990-ih godina.

"Biti nacionalista, znači voleti svoj narod... a ne mrzeti druge. Nisam birao koje ću nacije biti rođen, ali biram da na svoje ne dam!", napisao je u jednom od ranijih postova Šapić.

U jednom drugom postu on kaže: "Oduvek sam bio ponosan na svoje srpsko poreklo, kako 90-ih, kad su nas svi napadali, tako i sada, kada nas sramnim presudama ponovo ponižavaju."

Veselina Šljivančanina je Haški tribunal proglasio krivim za pomaganje i podržavanje mučenja hrvatskih zarobljenika na farmi Ovčara, 20. novembra 1991. godine.

Povezane vesti: Šljivančanin: Gotovina i Markač su pobedili Haški sud Polemika Jeremića i advokata Ante Gotovine na Tviteru: "Nisam vaš tip, nemam ničiju krv na rukama" Jeremić na Tviteru: Reći će i da smo sami sebi vadili organe na Kosovu Haradinaj kontrolisao nabavku oružja iz Albanije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Šapić: "Veliki pozdrav za Veselina Šljivančanina"

Izvor: Blic, 18.Dec.2012

Aleksandar Šapić, bivši trofejni vaterpolista a sada funkcioner DS-a i predsednik opštine Novi Beograd, postavio je na svom nalogu na Tviteru fotografiju na kojoj stoji pored Veselina Šljivančanina, osuđenog u Hagu za ratne zločine u Vukovaru. Šapić je uz fotografiju stavio potpis: "Veliki...

Nastavak na Blic...

Šapić: Pozdrav za Veselina Šljivančanina

Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2012

BEOGRAD - Proslavljeni srpski vaterpolista, predsednik Opštine Novi Beograd i gradskog odbora Demokratske stranke, Aleksandar Šapić postavio je na Tviteru fotografiju na kojoj je uslikan sa bivšim majorom JNA Veselinom Šljivančaninom...Ispod slike Šapić je napisao: "Veliki pozdrav za Veselina...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.