Ako u gradu vidite OVAJ taksi...

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako u gradu vidite OVAJ taksi...

... zaustavite ga, nećete zažaliti!

Foto: Serbia Fashion Week

 Ako prethodnih godina niste "probali" taksi prevoz povodom manifestacije Serbia Fashion Week, obavezno to sada učinite.

Kada vidite taksi koji na sebi ima obeležja ove modne manifestacije, koja će se u Novom Sadu održati od 24. do 29. aprila, obavezno ga zaustavite - osim besplatne vožnje, dobićete i savete u vezi sa šminkanjem, ali i poklone!

Taksi će na novosadskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ulicama biti od 17. do 20. aprila, u perodu od 13 do 17 časova.

Gde se i u kom trenutku taski tačno nalazi, možete uvek da proverite na Twitter stranici Serbia Fashion Weeka.

Osim toga, spremite se i za spektakl 24. aprila, kada će biti otvaranje Serbia Fashion Weeka, organizatori kažu da će biti velika fešta na glavnom šetalištu novosadske Zmaj Jovine ulice - tu će prodefilovati više od 250 manekena obučenih u modele 50 dizajnera iz 30 različitih zemalja sveta.

Foto: Serbia fashion week

Spektakularno otvaranje uveličaće i nastup Simfonijskog orkestra NS2021, naše predstavnice za predstojeću Evroviziju, Tijane Bogićević, kao Dragoljub Đuričić sa bubnjarima.

Revijalni program Serbia Fashion Weeka biće smešten u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, kada ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za predstojeću sezonu koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope.

Od 25. do 29. aprila, uživaćemo i u drugim segmentima mode – u edukativnim konferencijama, takmičenju mladih talenata iz cele Evrope i mnogim drugim.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.