Serbia Fashion Week Taxi na ulicama Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serbia Fashion Week Taxi na ulicama Novog Sada

Serbia Fashion Week će i ovog proleća obradovati pripadnice nežnijeg pola koje će imati priliku da nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonima poznate kozmetičke marke.

Od 17. do 20. aprila, u periodu od 13 do 17 časova, novosadskim ulicama saobraćaće čuveni Serbia Fashion Week beauty taksi.

Kada ugledate vozilo obeleženo znakom Serbia Fashion Weeka, obavezno ga zaustavite jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja, dok vas pri izlasku iz taksija očekuju sjajni pokloni.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za beauty taksijem, da ne biste "jurile taksi" po Novom Sadu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Twitter stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.