Akcije Twitter-a pale za 11 odsto

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 31.Jul.2015, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcije Twitter-a pale za 11 odsto

SAN FRANCISKO – Akcije Twitter-a pale su za 11 odsto, jer prosečan mesečni broj korisnika beleži najnižu stopu od izlaska na berzu 2013. godine

Džek Dorsi, privremeni glavni i izvršni direktor kompanije, navodi da je Twitter u drugom kvartalu imao 304 miliona korisnika, što je ipak rast u odnosu na prethodni kvartal sa 302 miliona.

Problemi sa povećanjem broja korisnika zasenili su inače dobre finansijske rezultate kompanije.

Tako su ukupni >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << prihodi „porasli“ za 61 odsto – na 502,4 miliona dolara.

Prihodi od oglašavanja iznosili su 452 miliona, što je rast od 63 odsto.

Prema procenama, Twitter bi na godišnjem nivou trebalo da ostvari prihode od 2,2 do 2,27 milijardi dolara – navode portali.

Izvor: Agencije
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.