Aguero se izvinio Davidu Luizu

Izvor: B92, 17.Apr.2013, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero se izvinio Davidu Luizu

Napadač Mančester Sitija Serhio Aguero izvinio se fudbaleru Čelsija Davidu Luizu zbog veoma oštrog prekršaja nad igračem u meču polufinala engleskog FA kupa.

Aguero je u završnici utakmice startovao na Luiza obema nogama, a Siti je na kraju slavio sa 2:1 i plasirao se u finale.

"Javio sam se Luizu i izvinio zbog onoga što se desilo u nedelju na utakmici. Impulsivno sam reagovao, a nisam smeo", napisao je Aguero na Tviteru. Argentinac je imao sreće jer nije kažnjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodatno na osnovu odgledanog snimka.

Luiz je na spomenutoj društvenoj mreži prihvatio izvinjenje.

"Hvala Agueru što je pokazao da poseduje pravi karakter. Na ovaj način možemo da vidimo koliko su neki sportisti veliki ljudi", napisao je Luiz.

Protivnik Mančester Sitija u finalu FA kupa biće ekipa Vigana.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aguero se izvinio Luizu

Izvor: Press, 17.Apr.2013

Aguero je u završnici utakmice startovao na Luiza sa dve noge, a Siti je na kraju na tom meču slavio sa 2:1 i plasirao se u finale...Argentinac je imao sreće jer nije kažnjen dodatno na osnovu odgledanog televizijskog snimka...- Javio sam se Luizu i izvinio zbog onoga što se desilo u nedelju na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.