Sreda, 17.04.2013.

12:15

Aguero se izvinio Davidu Luizu

Napadač Mančester Sitija Serhio Aguero izvinio se fudbaleru Čelsija Davidu Luizu zbog veoma oštrog prekršaja nad igračem u meču polufinala engleskog FA kupa.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Aguero je u završnici utakmice startovao na Luiza obema nogama, a Siti je na kraju slavio sa 2:1 i plasirao se u finale.

"Javio sam se Luizu i izvinio zbog onoga što se desilo u nedelju na utakmici. Impulsivno sam reagovao, a nisam smeo", napisao je Aguero na Tviteru. Argentinac je imao sreće jer nije kažnjen dodatno na osnovu odgledanog snimka.

Luiz je na spomenutoj društvenoj mreži prihvatio izvinjenje.

"Hvala Agueru što je pokazao da poseduje pravi karakter. Na ovaj način možemo da vidimo koliko su neki sportisti veliki ljudi", napisao je Luiz.

Protivnik Mančester Sitija u finalu FA kupa biće ekipa Vigana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: