Adrijana Lima na snimanju

Izvor: Blic, 04.Apr.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima na snimanju

Jedna od najuspešnijih manekenki sveta Adrijana Lima trenutno radi kampanju za tursku marku "Mavi", a slike "iza kamere" sa snimanja okačila je na svojim društvenim mrežama, Tviteru i Fejsbuku.

Lepa Brazilka koja je trudna, i očekuje drugo dete sa srpskim košarkašem Markom Jarićem još uvek nije "otišla na porodiljsko" i radi punom parom.

Trenutno radi kampanju za turski brend "Mavi", a slike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa snimanja okačila je na Tviteru i Fejsbuku.

Na jednoj fotografiji plavooka lepotica je u teksas košulji na snimanju, dok joj frizerka namešta kosu. Adrijana često na svoje društvene mreže kači fotografije na kojima ima veoma malo, ili nimalo šminke.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudna Adrijana Lima radi punom parom

Izvor: Blic, 04.Apr.2012

Jedna od najuspešnijih manekenki sveta Adrijana Lima trenutno radi kampanju za tursku marku "Mavi", a slike "iza kamere" sa snimanja okačila je na svojim društvenim mrežama, Tviteru i Fejsbuku...Lepa Brazilka koja je trudna, i očekuje drugo dete sa srpskim košarkašem Markom Jarićem još uvek...

Nastavak na Blic...

Trudna Adrijana Lima radi punom parom!

Izvor: Svet, 05.Apr.2012, 00:38

Jedna od najuspešnijih manekenki sveta Adrijana Lima trenutno radi kampanju za tursku marku 'Mavi', a slike 'iza kamere' sa snimanja okačila je na svojim profilima na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk. Lepa Brazilka koja je trudna, i očekuje drugo dete sa srpskim košarkašem Markom Jarićem još...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.