Izvor: Blic, 25.Jan.2019, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVEJAN BEOGRAD Ovako je grad izgledao večeras, a do sutra se očekuje VIŠE OD 30 CENTIMETARA SNEGA (VIDEO)

Sneg koji je danas počeo da pada do sutra bi u Beogradu trebalo da dostigne visinu od 30 centimetara, a u pojedinim delovima grada će biti i viši, najavljuju su meteorolozi. Zimska služba radi u sve tri smene, ali su brojne ulice i dalje pod snegom, gradski prevoznik bio je primoran da skrati trase dvadesetak autobuskih linija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAVEJANE ULICE, GRAD PRED KOLAPSOM Vozila mile, autobusi proklizavaju, a tek se očekuje više od 30 CENTIMETARA SNEGA (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Jan.2019, 00:14

Saobraćajni špic je prošao, ali su nevolje sa snegom na zavejanim ulicama ostale, u najkraćem bi se mogla opisati večerašnja slika na beogradskim ulicama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.