Izvor: Blic, 11.Feb.2022, 16:06

ZA ODGUŠENJE UZEO 26.000 DINARA! Majstora jeste sve manje, ali je ovaj prešao sve granice: Zbog brze intervencije cenu uvećao tri puta, ali to nije i najgore što je uradio

Poučeni i svojim i tuđim iskustvom, do majstora je u poslednje vreme sve teže doći. Malo ih je, i kada god da pitate vodoinstalatera, električara, molera i dr. uglavnom vam odgovori da ima posla preko glave. Sve ovo dodatno podiže cene njihovih usluga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODGUŠENJE WC ŠOLJE GA KOŠTALO "KO SVETOG PETRA KAJGANA": Nasamarena mušterija ipak ima način da vrati makar DEO NOVCA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022

Skandal koji je nastao kad je jedna Beograđanka na svom Tviter nalogu objavila račun vodoinstalatera uzdrmao je javnost u Srbiji...Vodoinstalater joj je pre početka radova, podsetimo, rekao cenu usluga "elektromašinskog odgušenja fekalne kanalizacije" koja je iznosila 10.000 dinara, ali kad je završio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.