Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 14:32

Vesić: Učešće građevinarstva u BDP poraslo na 6,4 odsto u 2022. godini

Učešće građevinarstva u bruto domaćem proizvodu (BDP) Srbije je sa šest odsto, koliko je iznosio u 2021. godine, u 2022. godini porastao na 6,4 odsto, rekao je danas ministar građevinarstva Goran Vesić na otvaranju 47. Međunarodni sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Učešće građevinarstva u BDP poraslo na 6,4 odsto u 2022. godini

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Apr.2023

BEOGRAD – Učešće građevinarstva u bruto domaćem proizvodu (BDP) Srbije je sa šest odsto, koliko je iznosio u 2021. godine, u 2022. godini porastao na 6,4 odsto, rekao je danas ministar građevinarstva Goran Vesić na otvaranju 47. Međunarodni sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu. Vesić...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.