Izvor: Blic, 16.Jan.2021, 14:46

(VIDEO) Vesna Đogani u ŠTALI, MEĐU KRAVAMA Zbog onog što je uradila našla se na meti osuda: "Moraju da rade ovaj posao da bi zaradili za život"

Pevačica Vesna Đogani mesecima već oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama snimcima koje objavljuje dok igra u najrazličitijim izdanjima. Ipak, kako je priznala, zbog jednog se našla na meti osuda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MISLILI SU DA SMETAM KRAVAMA!" Vesna Đogani igrala u štali, pa se našla na meti osuda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021

"Ono je jako naporan i težak posao."..Pevačica Vesna Đogani požalila se kako su je obasuli negativnim kometarima i "ishejtovali" nakon što je na društvenoj mreži TikTok objavila snimak na kom igra u štali i među kravama...Ovaj snimak je, kako kaže Vesna, mnoge zbunio jer, pre svega, nisu znali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.