MISLILI SU DA SMETAM KRAVAMA! Vesna Đogani igrala u štali, pa se našla na meti osuda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 22:59

"MISLILI SU DA SMETAM KRAVAMA!" Vesna Đogani igrala u štali, pa se našla na meti osuda! (VIDEO)

"Ono je jako naporan i težak posao."

Pevačica Vesna Đogani požalila se kako su je obasuli negativnim kometarima i "ishejtovali" nakon što je na društvenoj mreži TikTok objavila snimak na kom igra u štali i među kravama.

Ovaj snimak je, kako kaže Vesna, mnoge zbunio jer, pre svega, nisu znali šta će ona tamo, a zatim su i posmislili kako je "otišla kod krava da im smeta".

A post shared by @support.vesna

- Meni je na selu bilo mnogo lepo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali malo sam trčala pred rudu. Okačila sam video na TikTok-u koji su svi ishejtovali. Nisu znali šta ja radim tamo, pa su mislili da sam otišla kod krava da im smetam tamo u štali - rekla je ona u emisiji "Šok tok" i dodala da ona baš naprotiv obožava životinje.

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Inače, Vesna i njen suprug Đole na selu su sa domaćinima proveli nekoliko dana.

- Ono je jako naporan i težak posao i svaka čast svima koji žive u manjim mestima i gradovima i svaka čast svima koji moraju da rade ovaj posao da bi zaradili za život - istakla je Đoganijeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.