Izvor: Blic, 07.Jun.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) Vučić i Tači OČI U OČI na panelu u Bratislavi, BUKNULA RASPRAVA oko Briselskog sporazuma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas zajedno sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem i drugim regionalnim liderima na međunarodnom forumu "Globsec 2019" na kome se upravo raspravlja o Kosovu i dijalogu Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Tači u Bratislavi: Različito o rešenju za Kosovo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jun.2019

Ukoliko Kosovo ukine taksu od 100 odsto na robu iz Srbije, njen predsednik Aleksandar Vučić je izjavio je da je spreman odmah da nastavi dijalog, dok je predsednik Kosova Hašim Tači naveo da se dijalog ne može uslovljavati, te da je samo izgovor da se on ne nastavi. Dva predsednika su u petak u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

VUČIĆ NA FORUMU GLOBSEC oči u oči sa Tačijem: Samo kompromisom do rešenja

Izvor: RTV Pink, 07.Jun.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na panelu "Dijalog Beograd-Priština - ulaženje u srž", u okviru međunarodne konferencije "Globsec" u Bratislavi, da se do rešenja kosovskog pitanja može doći samo kompromisom i da ono mora biti takvo da obe strane "malo popuste".

Nastavak na RTV Pink...

Vučić: Svet stalno krivi Srbiju, dosta mi je!

Izvor: Mondo, 07.Jun.2019

Žustra rasprava Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na skupu u Bratislavi..Predsednik je objavio i da će sutra o Kosovu razgovarati sa Angelom Merkel. Govorio i o opoziciji....Panel posvećen dijalogu Beograda i Prištine na kome su učestvovali predsednik redsednik Srbije Aleksnadar Vučić i koosovski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.