Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 15:32

Tužilaštvo reagovalo na tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld: "Nije dala podatke na osnovu kojih bi utvrdili identitet izvršioca"

Srpska glumica Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je tužiocu i policiji pre tri meseca dostavila audio snimak priznanja čoveka koji ju je silovao. Nakon ove njene izjave, reagovalo je Više javno tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo reagovalo na tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld: "Dostavila je snimak na kom se čuje kako jedna osoba tvrdi da njeni navodi nisu tačni"

Izvor: Blic, 20.Jan.2021

Više javno tužilaštvo reagovalo je na izjavu glumice Danijela Štajnfeld koja je danas na Tviteru napisala da je "tužiocu i policiji pre tri meseca dostavila audio snimak priznanja čoveka koji ju je silovao". Njenu izjavu nakon toga je demantovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.