Izvor: Luftika.rs, 20.Jan.2021, 19:38

Tužilaštvo i MUP demantuju tvrdnje Danijele Štajnfeld

Glumica Danijela Štajnfeld objavila je na Tviteru da je pre tri meseca javnom tužiocu uručila audio snimak na kom se nalazi iskaz o priznanju njenog silovatelja, ali danas iz kancelarije tužioca i MUP-a Srbije demantuju mladu umetnicu.
Iz Višeg javnog tužilaštva kažu da se još prikupljaju dokazi jer „Danijela Štajnfeld u svojoj izjavi nije dala podatke na osnovu kojih bi se mogao utvrditi identitet eventualnog izvršioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << krivičnog dela“, prenosi nova.rs.
Sa druge strane, iz MUP-a Srbije stiže saopštenje u kom se decidno odbacuju tvrdnje glumice, rečima da nisu dobili pomenuti audio snimak.
– MUP obaveštava javnost da su netačne tvrdnje Danijele Štajnfeld koja je na jednoj društvenoj mreži objavila da je policiji pre tri meseca predala audio snimak priznanja osobe koja je, kako je navela, priznala da ju je silovala. Policiji nije predala nikakav audio ni video materijal, već je napomenula da će taj materijal dostaviti naknadno. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane da svaki slučaj seksualnog zlostavljanja prijave policiji – navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.
Danijela Štajnfeld pre 3 meseca predala audio dokaz o silovanju &#8211; od tada muk

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.