Izvor: Blic, 14.Maj.2024, 09:16

"TREBALO JE DA BUDEM SA NJIM U SOBI SLEDEĆE GODINE" Prijatelji se opraštaju od Marka iz Srbije koji je poginuo u Čikagu: "Teško mi je da prihvatim šta se desilo"

Marko Niketić (17) poginuo je stravičnoj nesreći u nedelju uveče u predgrađu Čikaga nekoliko blokova od svoje kuće, preneli su američki mediji. Njegova devojka i još dvoje ljudi teško su povređeni u nesreći.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marko (17) koji je poginuo u Čikagu je KUM ŠABANA ŠAULIĆA, Gordana slomljena: "Odmah su mi se vratile slike smrskanog automobila"

Izvor: Blic, 14.Maj.2024

Marko Niketić (17) koji je poginuo u stravičnoj nesreći u nedelju uveče u predgrađu Čikaga nekoliko blokova od svoje kuće, je kum pokojnog Šabana Šaulića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.