Izvor: Blic, 27.Okt.2020, 09:22

ŠTA JE MMF ZAISTA REKAO VLASTIMA U SRBIJI Može li se baš sve u ekonomiji opravdati visokim rastom ili u ovom slučaju malim padom BPD-a u jednoj godini?

Sarajevski Dnevni avaz, i uprkos oštroj domaćoj konkurenciji, apsolutni je prošlonedeljni lider u disciplini pisanja hvalospeva Srbiji, tačnije njenom lideru. U tekstu koji se odnosi na najnoviju procenu Međunarodnog monetarnog fonda o ovogodišnjem padu srpskog BDP-a od samo 1,5 odsto, što bi bio najbolji evropski rezultat, ovaj list piše kako je Aleksandar Vučić trenutno lider koji prima čestitke celog sveta, najrazvijenijih svetskih ekonomija poput SAD, Kine, Rusije, Francuske ili Nemačke, a Srbija zemlja u koju gleda razvijena Evropa i kaže „da od Vučića treba učiti kako se u krizi upravlja zemljom i kako se zemlja za samo nekoliko godina sa ivice ekonomske provalije vodi na evropski vrh“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.