Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021, 18:28

Tepić: Državni organi imaju dokaze o slučaju „Palma“ – ko ih zataškava?

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže za N1 da će na konferenciji za novinare u sredu izneti nove informacije povodom slučaja "Palma", iz kojih će biti "jasno da čak zvanični organi ove države imaju kod sebe dokaze i zanima me zašto se ne postupa po njima i ko ih zataškava". Dodaje da će izneti više detalja u vezi sa svedocima koji su, kako navodi, u međuvremenu bili pozivani da daju iskaze, a neki su podneli svoje krivične prijave protiv Dragana Markovića Palme, kojeg je Tepić optužila za organizovanje žurki u Jagodini na kojima su podvođene devojčice i žene. Navodi i da je dobila poziv od kraljevačkog tužilaštva da ponovo da iskaz u petak.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić najavila da će sutra na konferenciji izneti nove detalje u slučaju "Palma"

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2021

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić najavila je danas da će sutra na konferenciji za novinare izneti nove detalje u slučaju "Palma".

Nastavak na Radio 021...

Tepić: U telefonu Palminog saradnika snimci nagih maloletnica

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2021, 13:54

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas da je policija zaplenila mobilni telefon „najbližeg saradnika“ Dragana Markovića Palme, u kom se navodno nalaze snimci i fotografije nagih maloletnih devojčica.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.