Izvor: Blic, 04.Okt.2020, 23:17

"SLOMIĆEMO KIČMU NEPRIJATELJU" Borbe Jermenije i Azerbejdžana su upravo ušle u novu OPASNIJU FAZU

Zona sukoba između Jermenije i Azerbejdžana i dalje se širi. Oružane snage Azerbejdžana napale su Stepanakert, de fakto glavni grad Nagorno-Karabaha, a jermenska vojska odgovorila je napadom na Gendže, drugi po veličini grad u Azerbejdžanu. Širenjem na područja daleko izvan granica sukoba dveju strana nakon prividnog smirivanja borbi prethodnih dana, borba je ušla u novu, opasniju fazu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Granatiran glavni grad Nagorno-Karabaha

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Okt.2020, 12:29

Azerbejdžanske i armenske snage nastavile su intenzivne bitke oko Nagorno-Karabah teritorije tokom kojih je pogođen i glavni grad ove regije. Svaka strana optužuje onu drugu da su ciljali civile, dok sa druge strane borbe koje su se rasplamsale 27. septembra ne pokazuju znake usporavanja. Međunarodni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.