Izvor: Blic, 03.Jul.2022, 12:15

ŠLJUKIN TELOHRANITELJ IZBODEN ISPRED RESTORANA Detalji obračuna na Novom Beogradu: Napadač mu ZARIO NOŽ U STOMAK, ranjena još dvojica muškaraca

U restoranu na Savskom nasipu sinoć se oko tri sata dogodila pucnjava, u kojoj je su trojica muškaraca povređena, a među njima i Velibor Ć, nekadašnji telohranitelj žrtve "zemunskog klana" Sredoja Šljukića Škljuke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠLJUKIN TELOHRANITELJ ZVAO SVOJE OBEZBEĐENJE, KAD SU STIGLI VEĆ JE BIO IZBODEN Sukob nastao zbog muzike, a ovo nije prvi napad na njega

Izvor: Blic, 03.Jul.2022

Velibor Ć, za kog se tvrdi da je prijatelj ubijenog vođe nekadašnjeg zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke, ranjen je sinoć dva i po sata posle ponoći na parkingu jednog savskog splava kada mu je napadač navodno zario nož u stomak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.