Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 13:46

SAHRANJEN SA PLIŠANIM MEDVEDIĆEM Dečak koji je preminuo od jezivih opekotina ispraćen na večni počinak, sahrani nisu prisustvovali ni otac, ni majka, ni baba (FOTO)

Dvoipogodišnji G. S, dečak iz okoline Niša, koji je preminuo od stravičnih opekotina koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima, sahranjen je danas na lokalnom groblju u Paligracu. Sahrani nisu prisustvovali dečakovi roditelji, koji se oboje nalaze iza rešetaka, ali ni baba dečaka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISTRAGA SMRTI DEČAKA KOJI JE UMRO OD JEZIVIH OPEKOTINA Baba se pravda da je išla do ambulante da pita za pomoć, ali da NIJE RADILA pa su dete u bolovima stavili da spava?! Nije mu došla ni na sahranu

Izvor: Blic, 10.Feb.2022

Nišlijka D. T. (53), baka dvoipogodišnjeg dečaka G. S. koji je preminuo 29. januara od opekotina koje je zadobio pod još zvanično neutvrđenim okolnostima, brani se nakon tragedije da je kobnog dana odlazila do jedne ambulante da pita kako da ukaže pomoć unuku, ali da u tome nije uspela jer je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.