Putnica besna: Stjuardese nose prekratke suknje, vidi im se donji veš

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2018, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnica besna: Stjuardese nose prekratke suknje, vidi im se donji veš

Stjuardese kompanije AirAsia imaju upečatljive uniforme - sakoi i suknje crvene boje, ispod bele košulje. I dok neki putnici uživaju u pogledu na njih, ima i onih koji smatraju da je takva odeća poptuno neprimerena.

Naime, jedna putnica ove kompanije poslala je oštro pismo u kojem tvrdi da je uvrđena zbog uniformi sthuardesa, pošto je mogla da vidi donji veš jedne od njih kada se sagnula.

Kako prenosi News.au, putnica je navela kako često putuje za Maleziju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << te kako je prilikom poslednjeg leta avionom pomenute aviokompanije doživela neprijatnost u Kuala Lampuru.

- Uvredile su me ekstremno kratke suknje koje nose stjuardese kompanije Air Asia. Evropske i američke kompanije nemaju takve uniforme. Jedna stjuardesa je pre leta bila u supermarketu i bukvalno sam joj videla donji veš kada se savila. Osećala sam se odvratno - rekla je ogorčena putnica.

Prema njenim rečima, tokom leta je jedna od stjuardesa imala i raskopčanu bluzu, pa je mogla da joj vidi grudi.

- Zamolila sam je da se zakopča - dodaje.

S druge strane, ova putnica nema zamerke na uniforme muškog osoblja. Kako je rekla, oni su obučeni skroz primereno i deluju profesionalno, prenosi Miror.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.