Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 12:20

Polovina Srbije štedi struju: Najveći popust od 40 % ima više od 600.000 građana, a najviše uštedeli Beograđani i Nišlije

Domaćinstva u Srbiji štedela su električnu energiju i u januaru i 47 odsto domaćinstava smanjilo je potrošnju struje za više od 5 odsto u odnosu na isti mesec u prethodne dve godine, pa je tako popust za racionalnu potrošnju ostvarilo 1,57 miliona domaćinstava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Domaćinstva u Srbiji i u januaru štedela struju: Najviše u Zrenjaninu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu...

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2024

U Srbiji je u januaru 47 odsto domaćinstava smanjilo je potrošnju struje za više od pet odsto u odnosu na isti mesec u prethodne dve godine.

Nastavak na Radio 021...

Evo koliko su domaćinstva u Srbiji uštedela struju u januaru

Izvor: B92, 04.Mar.2024

Domaćinstva u Srbiji štedela su električnu energiju i u januaru...47 odsto domaćinstava smanjilo je potrošnju struje za više od pet odsto u odnosu na isti mesec u prethodne dve godine. Tako je popust za racionalnu potrošnju ostvarilo 1,57 miliona domaćinstava...Najveći popust od 40 odsto "Elektroprivreda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.