Izvor: Blic, 20.Avg.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU Uhapšen komšija ubijenog Raje Kazimirovića, iz kuće odneto VIŠE OD 100.000 EVRA?

Policija je uhapsila jednog od komšija Raje Kazimirovića (72), meštanina sela Jabukovac kod Negotina, koji je zajedno sa majkom Dragicom Kazimirović (93), sestrom Ljubinkom Oprikić (76) i njenom ćerkom Draganom Jozeljić (53), pre skoro dve nedelje, brutalno ubijen na svom salašu. Sused pokojnih Kazimirovića se tereti da je u nelegalnom posedu držao lovačku pušku, a sada se proverava da li je možda iz tog oružja pucano na žrtve masakra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplet oko zločina u Jabukovcu: Komšija uhapšen, puška na proveri, odneto 100.000 evra?

Izvor: B92, 20.Avg.2019

Beograd -- Priveden muškarac iz Jabukovca kod Negotina i proverava se njegova veza sa četvorostrukim ubistvom. Imao pušku u nelegalnom posedu...Utvrđuje se da li je tim oružjem počinjen masakr, pišu "Večernje novosti"...Policija je uhapsila jednog od komšija R. K. (72), meštanina sela Jabukovac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.