Izvor: Blic, 16.Maj.2021, 10:56

POTRESNE SCENE Beba izvučena živa iz ruševina nakon napada u kojem je poginula skoro cela porodica, pa ponovo ujedinjena sa ocem (VIDEO)

Radikalne palestinske grupe ispalile su 55 raketa ka Izraelu, dok su izraelske Odbrambene snage bacile najmanje 100 bombi na podzemne objekte i bunkere palestinskog Hamasa u centralnim i severnim delovima Pojasa Gaze, javila je izraelska državna radio-stanica "Kan", pozivajući se na portparola vojske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVI SNIMCI IZ GAZE: Beba izvučena živa iz ruševina, u napadu poginula skoro cela porodica

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021

Supruga Mohameda Hadidija i pet sinova nalazili su se u kući kada je bombardovana, a samo je petomesečni Omar živ izvučen iz ruševina...Radikalne palestinske grupe ispalile su 55 raketa ka Izraelu, dok su izraelske Odbrambene snage bacile najmanje 100 bombi na podzemne objekte i bunkere palestinskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.