Izvor: Blic, 02.Feb.2023, 21:01

"POMISLILA SAM SAMO, PA KAKO TE NIJE SRAMOTA!" Anastasija priznala da je jednu stvar zbog Nemanje Gudelja morala da promeni: "Njemu za ljubav sam to NAUČILA"

U novoj, devetnaestoj epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca show" koji se emituje svakog petka od 22:00 časa na Blic televiziji (MTS kanal 115) imaćete prilike da čujete detalje Anastasijine veze sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i vidite kako se mlada pevačica snalazi u ulozi domaćice.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEKAD SU SE ŽENE BAVILE PROSTITUCIJOM ZA HLEB, A DANAS ZA MARKIRANU TAŠNU" Ispovest Simonide Milojković o najstarijem zanatu: "Tuku ih, drogiraju, a postoji cenovnik i za VRŠENJE NUŽDE po njima"

Izvor: Blic, 02.Feb.2023

Simonida Milojković gost je Vanje Bulić u emsiji "Biseri", koja se emituje svakog četvrtka u 22.00 časa na Blic televiziji (Mts kanal 115).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.