Izvor: Blic, 07.Okt.2022, 11:39

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U VRŠCU Odeljenje za korupciju VJT ispituje da li je bilo propusta u radu

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu formiralo je predmet na osnovu medijskih izveštaja o ubistvu i samoubistvu u Vršcu, radi utvrđivanja da li je bilo eventualnih propusta u radu Gradskog centra za socijalni rad u tom gradu, koji su prethodili nedavnoj tragediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUMNJA SE DA JE BILO PROPUSTA? Pokrenuta istraga protiv centra za socijalni rad u Vršcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022

Tužilaštvo je dalo nalog Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost poslova da prikupi i dostavi mu informacije i obavešrenja o izvršenom nadzoru nad radom Gradskog centra za socijalni rad u Vršcu..Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tužilaštvo istražuje da li je bilo propusta u radu Centra za socijalni rad u Vršcu

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2022

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Beogradu formiralo je predmet na osnovu medijskih izveštaja o ubistvu i samoubistvu u Vršcu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.