Izvor: Blic, 31.Maj.2023, 10:33

PSI IZUJEDALI ŽENU PO RUKAMA I NOGAMA Poznato stanje žene i dečaka nakon napada u selu kod Niša: Dete (14) završilo na ušivanju!

Ženu (52) i dečaka (14) iz Niša sinoć u selu Kamenica napali su psi. Nakon zbrinjavanja Hitne pomoći, prebačena je u UKC Niš na dalju dijagnostiku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SKOČILI SU NA MENE I OBORILI ME" Ispovest žene koju je izujedao čopor pasa u selu kod Niša: PRVO SU NAPALI DEČAKA (14), ovo nije prvi put

Izvor: Blic, 31.Maj.2023

Zorica P. iz sela Kamenica kraj Niša nikada neće zaboraviti sinoćni povratak od komšinice koja živi na svega pedesetak metara od njene kuće, pošto je na ulici napao, oborio i izujedao čopor pasa. Napad se dogodio u samom centru sela, u blizini prodavnice i seoskog Zadružnog doma, ali u trenucima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.