Izvor: Pančevac-online.com, 31.Maj.2023, 09:06

UŽAS KOD NIŠA Ženu (52) i dete (4) izujedali psi! Nije poznato da li su vlasnički ili lutalice!

Jedna Nišlijka (52) i dete (4) preživeli su sinoć pravu agoniju kada su ih u selu Kamenica kod Niša napali i izujedali psi, saznaje Kurir. Užasne scene su se dogodile oko 22 sata, a za sada nije poznato da li je reč o vlasničkim ili napuštenim životinjama. Da su žena i dete povređeni potvrdili su […] The post UŽAS KOD NIŠA Ženu (52) i dete (4) izujedali psi! Nije poznato da li su vlasnički ili lutalice! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U SELU KOD NIŠA Ženu i dete (4) izujedali psi, hitno prevezeni u bolnicu

Izvor: Blic, 31.Maj.2023

Jedna Nišlijka (52) i dete (4) preživeli su sinoć pravu agoniju kada su ih u selu Kamenica kod Niša napali i izujedali psi.

Nastavak na Blic...

PSI IZUJEDALI ŽENU PO RUKAMA I NOGAMA Poznato stanje žene i dečaka nakon napada u selu kod Niša: Dete (14) završilo na ušivanju!

Izvor: Blic, 31.Maj.2023

Ženu (52) i dečaka (14) iz Niša sinoć u selu Kamenica napali su psi. Nakon zbrinjavanja Hitne pomoći, prebačena je u UKC Niš na dalju dijagnostiku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.