Gašić: Turistički vaučer isključivo za sufinansiranje troškova smještaja

Izvor: Capital.ba, 26.Maj.2020, 14:52

Gašić: Turistički vaučer isključivo za sufinansiranje troškova smještaja

BANJALUKA – Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je da će turistički vaučer moći da se koristi isključivo za sufinansiranje troškova smještaja i za minimalni boravak od tri noćenja. Gašićeva je za Radio Republike Srpske navela da bi primjena turističkog vaučera trebalo da počne za manje od mjesec dana i do tada bi trebalo definisati još nekoliko detalja da bi ovaj projekat mogao uspješno biti realizovan, a resorno ministarstvo, zajedno sa hotelijerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i ugostiteljima, traži najbolje modalitete. Pravo na turistički vaučer u vrijednosti od 100 KM imaju svi punoljetni građani Republike Srpske, koji imaju prebivalište na teritoriji Srpske. Planirano je emitovanje 50.000 turističkih vaučera u tri faze, u vrijednosti od pet miliona KM. Projekat, koji će biti finasiran iz Kompenzacionog fonda, trebalo bi da podstakne razvoj domaćeg turizma i doprinese promociji turističkih potencijala i ljepote Republike Srpske. Srna Чланак Gašić: Turistički vaučer isključivo za sufinansiranje troškova smještaja се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turistički vaučer isključivo za sufinansiranje troškova smještaja

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2020

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je da će turistički vaučer moći da se koristi isključivo za sufinansiranje troškova smještaja i za minimalni boravak od tri noćenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.