Izvor: Blic, 12.Jul.2020, 16:42

NEVEROVATNA SCENA ISPRED SKUPŠTINE U BEOGRADU: Devojke se poskidale na sred ulice - i obnažene napravile HAOS u fontani

Svašta smo u Beogradu videli u proteklih nekoliko dana, ali jedna scena ispred Skupštine obišla je društvene mreže, a da nema veze sa okupljanjima, skandiranjima i transparentima. Glavni akteri su nepoznate Beograđanke koje su odlučile da ugrabe svojih pet minuta slave.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA VIŠE POSLE OVOGA DA OČEKUJEMO, GDE JE TAČNO GRANICA?! Devojke se skinule ispred Skupštine i uletele u fontanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020

Glavni akteri su nepoznate Beograđanke koje su odlučile da ugrabe svojih pet minuta slave...Svašta smo u Beogradu videli u proteklih nekoliko dana, ali jedna scena ispred Skupštine obišla je društvene mreže, a da nema veze sa okupljanjima, skandiranjima i transparentima...Video snimak pokazuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.