ŠTA VIŠE POSLE OVOGA DA OČEKUJEMO, GDE JE TAČNO GRANICA?! Devojke se skinule ispred Skupštine i uletele u fontanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 18:50

ŠTA VIŠE POSLE OVOGA DA OČEKUJEMO, GDE JE TAČNO GRANICA?! Devojke se skinule ispred Skupštine i uletele u fontanu (VIDEO)

Glavni akteri su nepoznate Beograđanke koje su odlučile da ugrabe svojih pet minuta slave.

Svašta smo u Beogradu videli u proteklih nekoliko dana, ali jedna scena ispred Skupštine obišla je društvene mreže, a da nema veze sa okupljanjima, skandiranjima i transparentima.

Video snimak pokazuje nekoliko devojaka koje su poskidale odeću i uletele u fontanu na Trgu Nikole Pašića kako bi priredile nešto što liči na neobičan performans. Mnogi su ga dočekali sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikim neodobravanje, a skoro svi sa nevericom.

Posle "PROTESTA" TIK TOK AFTER PARTY 😜😜😜

Posted by Srdjan Zunic on Sunday, July 12, 2020

Devojke su na svoju improvizovanu koreografiju dodale i muzičku podlogu, a čini se da ih je posmatrala i grupica od još nekoliko devojka koje su sedele na fontani i pomno pratile ovaj nesvakidašnji događaj.

Video snimak postavljen je na društvene mreže sinoć, a da li je tada i nastao i da li sa protestima deli nešto više od lokacije nije poznato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.