Izvor: Blic, 05.Okt.2022, 21:26

JOŠ JEDAN POLITIČKI BLOK NA POMOLU? Akteri su poznati, ujedinilo ih Kosovo, a glavno pitanje je šta se krije IZA KULISA

Deklaracija o reintegraciji Kosova i Metohije u ustavno-pravni poredak Srbije koju su potpisali, između ostalih, Dveri, Narodna stranka, NADA i Zavetnici, mogla bi da integriše ove stranke u desni ili nacionalni blok.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Dveri

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

S više prava možemo da se nazovemo „Srpski blok“, a taman je SNS hteo da uzurpira to ime: Zašto parlamentarna desnica smeta vlasti?

Izvor: Danas, 06.Okt.2022, 08:21

Ako nešto jeste većinski srpski stav, onda je to upravo Deklaracija za reintegraciju Kosova i Metohije u ustavno-pravni poredak Srbije u kojoj se ističe poštovanje Ustava Srbije i međunarodnog prava, pa nije razumljiva hiterična i agresivna reakcija vlasti. Očigledno je da smo pogodili pravi trenutak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.