Izvor: Blic, 29.Sep.2022, 10:26

"IAKO JE BIO KOMUNISTA TITO JE IMAO DOBAR UKUS ZA NEKRETNINE" Jedna od najstarijih vila u Njujorku, u vlasništvu misije SFRJ pri UN prodata za 50 miliona dolara

Jedna od najstarijih njujorških vila, koju je 1946. godine kupila Jugoslavija, prodata je za 50 miliona dolara u gotovini, potvrdila je kompanija Daglas Eliman, najveća agencija za posredovanje u nekretninama u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi američki list "Vol Strit Džurnal".
Pogledaj vesti o: Nekretnine,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodata zgrada SFRJ u Njujorku za 50 miliona dolara - "iako komunista, Tito imao dobar ukus"

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2022

Jedna od najstarijih njujorških vila, koju je 1946. godine kupila Jugoslavija, prodata je za 50 miliona dolara u gotovini, potvrdila je kompanija Daglas Eliman.

Nastavak na Radio 021...

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Izvor: Danas, 29.Sep.2022

Američka agencija za nekretnine Eliman završila je prodaju kuće pored Central parka u Njujorku, koja je bila u vlasništvu država naslednica bivše Jugoslavije. Kuću pored čuvenog parka kupac iz Londona platio je 50 miliona dolara (51,5 miliona evra).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.