Izvor: Blic, 30.Jul.2021, 14:43

HOROR U HRVATSKOJ U bolnici se zapalio aparat za kiseonik, čovek koji je bio priključen na njega UMRO

U specijalnoj bolnici za hronične bolesti u Novom Marofu, u Hrvatskoj jedan pacijent je poginuo u požaru. Nesrećni čovek je poginuo kada se zapalio aparat za kiseonik na koji je bio priključen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U bolnici u Hrvatskoj se zapalio aparat za kiseonik; preminuo čovek koji je bio priključen na njega

Izvor: B92, 30.Jul.2021

Zagreb -- U tragediji koja se u petak dogodila u Službi za produženo lečenje i palijativno zbrinjavanje Novi Marof varaždinske Opšte bolnice smrtno je stradao pacijent...U 12.29 sati policija je primila prijavu iz Županijskog centra 112 da je u novomarofskoj bolnici došlo do požara na aparatu...

Nastavak na B92...

"PROBIJALI SMO SE KROZ DIM DA BISMO EVAKUISALI OSTALE PACIJENTE" Detalji stravične nesreće u hrvatskoj bolnici u kojoj muškarac stradao u požaru

Izvor: Blic, 30.Jul.2021

Stravična tragedija dogodila se danas u Specijalnoj bolnici za hronične bolesti u Novom Marofu u Hrvatskoj kada je došlo do požara na aparatu za kiseonik na koji je pacijent (48) bio priključen. Preminuo je od zadobijenih povreda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.