Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 10:17

EVAKUACIJA NASELJA ZBOG BOMBE NA GRADILIŠTU Drama u Nišu: Eksploziv težak hiljadu kilograma!

Štab za vanredne situacije doneo je naredbu o evakuaciji dela niškog naselja Stevan Sinđelić zbog uklanjanja bombe koja je pronađena na gradilištu novog dela Naučno tehnološkog parka u Nišu, rekla je za Zonu plus gradonačelnica Niša i komandant Štaba za vanredne situacije Dragana Sotirovski.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA EVAKUACIJA U NIŠU, MUP IZDAO DETALJNO UPUTSTVO! "Napustite objekte, otvorite prozore, majke sa decom organizovano da krenu...":

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Zbog uništavanja zaostale avio bombe koja je pronađena na gradilištu pored Naučno - tehnološkog parka u Nišu, u nedelju 21. aprila biće evakuisano šire područje oko ulice Aleksandra Medvedeva, Bulevara Nikole Tesle pa sve do Beogradske ulice. Stanarima se savetuje da po izlasku iz stanova otvore...

Nastavak na Blic...

Zbog uklanjanja bombe naređena evakuacija dela naselja "Stevan Sinđelić" u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Apr.2024

Uprkos očekivanom mirnom nedeljnom jutru, naselje Stevan Sinđelić u Nišu suočava se s neočekivanom naredbom evakuacije. Gradonačelnica Niša i komandant Štaba za vanredne situacije, Dragana Sotirovski, saopštila je da je Štab doneo odluku o evakuaciji dela ovog niškog naselja zbog pronalaska...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.