Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2024, 12:28

Sutra počinje prijavljivanje za davanja po hektaru

Javni poziv za davanja po hektaru od 18.000 dinara biće raspisan sutra, a poljoprivredni proizvođači će zahteve moći da podnose do 1. marta, najavilo je danas Ministarstvo poljoprivrede Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinje prijavljivanje za subvencije po hektaru, rok do 1. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2024

Javni poziv za podsticaje u biljnoj proizvodnji u vrednosti od 18.000 dinara po hektaru biće raspisan sutra, a poljoprivredni proizvođači će svoje zahteve moći da podnose do 1. marta, najavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počinje prijavljivanje poljoprivrednika za subvencije po hektaru: Ovo su uslovi

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2024, 08:28

Javni poziv za davanja po hektaru od 18.000 dinara danas, 1. februara će biti raspisan, a poljoprivrednici će zahteve moći da podnose do 1. marta, najavilo je Ministarstvo poljoprivrede Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.